دعای نرجس خاتون (علیها السلام) در ایوان سامرا[1]
در تاریخ 25/10/1397 در ساختمانی که منسوب به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشد و الآن نزدیک به 20 سال است که در آن کار علمی و فرهنگی می شود یکی از علما فعال اصفهان که از سادات می باشند برای حقیر فرمودند :
من تا 13 سال بعد از ازدواجم دارای فرزند نمیشدم و در این مدت همسرم 5 مرتبه باردار شدند ، ولی بچه ها سقط می شدند .
در این مدت سختی های فراوانی کشیدیم . به اطبا و پزشکان حاذق مراجعه کردیم ولی هیچ فایده ای نداشت . تا اینکه در یک سفر زیارتی با جمع دوستان ابتدا در سوریه و سپس به مکه و مدینه مشرف شدیم . از اتفاق در مدینه با حضرت آیت الله رحمانی همدانی[2] هم اتاق شدم و در بین صحبتها ، مشکلم را برای ایشان بیان کردم .
ایشان یادداشت های کتاب « خصائص الثقلین » را در دستم دیدند فرمودند : اگر می خواهی مشکلت حل بشود ، ثواب این کتاب را که در حال تألیف آن هستی ، تقدیم به روح حضرت نرجس خاتون (علیها السلام) مادر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کن .
همان لحظه این مطلب را ، نیت کردم و اهداء نامه کتاب ، که در اول کتاب چاپ می شود نوشتم : هدیه به حضرت نرجس خاتون (علیها السلام) .
وقتی از سفر حج برگشتم به شدت بیمار شدم . این کسالت چند ماه طول کشید . روزهای آخر بیماریم بود که در عالم رؤیا دیدم در ایوان حرم سامرا هستم و یک بانوی بسیار بزرگواری در ایوان ایستاده است ، با چهره ای که مهربانی در آن بسیار مشخص بود به ایشان گفتم: شما که هستید ؟
فرمودند: من نرجس خاتون مادر امام زمانم .
عرض حاجت کردم و گفتم: من سالهاست بچه دار نمی شوم و فرزندانم همه سقط می شوند .
سپس ایشان دو زانو نشستند و دستهای خود را به دعا بلند کردند در حالی که اشک از چشمان مبارکشان می ریخت با مهربانی خاصی برای من دعا نمودند .
از خواب سرنوشت ساز بیدار شدم و همسرم را صدا زدم و گفتم : ان شاء الله با لطف حضرت نرجس خاتون (علیها السلام) به زودی بچه دار می شویم و از قضا چنین شد و همسرم در همان ماه باردار شد و این دفعه به سلامت دختری به دنیا آورد . و سال بعد دوباره همسرم به دختری دیگر ، باردار شد و الحمدلله سالم و متدینه هستند . من با دعای حضرت نرجس خاتون (علیها السلام) دو دختر دارم که یکی ازدواج کرده و دیگری در مقدمات ازدواج است .
**********
[1] . داستان به نقل از فاضل گرامی حجت الاسلام شیخ غلامحسین مجلسی .
[2] . معظم له از شاگردان آیت الله العظمی ملاعلی همدانی بودند که از حضور ایشان استفاده علمی و معنوی بسیاری برده بودند. ایشان سه جلد کتاب دربارۀ حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) و حضرت فاطمه اطهر (علیها السلام) و امام حسن مجتبی (علیه السلام) تألیف نموده اند که خوشبختانه ترجمه نیز شده است : 1: عنوان صحیفة المؤمن الامام علی بن ابیطالب (علیهما السلام) ؛ 2: فاطمة بهجة قلب المصطفی (صلی الله علیه و آله) ؛ 3: الامام المجتبی مهجة قلب المصطفی (صلی الله علیه و آله) .